Kosova Hacker

Computers and Internet


You are not connected. Please login or register

Drejtuesi i Memories...

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Drejtuesi i Memories... on Thu Mar 27, 2008 4:13 pm

Drejtuesi i Memories
Organizimi dhe drejtimi i memories qendrore ėshtė aspekti me kritik ne krijimin e nje SO; Drejtuesi i memories ėshtė moduli i SO i ngarkuar me shperndarjen e memories ne detyra(task) te ndryshme (pėr te kryer nje detyre ėshtė e nevojshme qe kodi i saj te futet ne memorie); Kompleksiteti i drejtuesit te memories varet nga tipi i SO; Ne sistemet multi-tasking mund te ngarkohen ne memorie shume programe njekohesisht Problem: si te ndahet hapesira ne menyre optimale

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum