Kosova Hacker

Computers and Internet


You are not connected. Please login or register

Hoxha Profesori dhe nxansat (ShKYyyyhii),,,

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Hoxha Profesori dhe nxansat (ShKYyyyhii),,, on Thu Mar 27, 2008 4:03 pm

Kur e kan pyetur Hoxhn prej nga e ka njeriu prejardhjen ? Hoxha prgjegjet "prej Hazreti Ademit dhe Havs". Kurse ndrhyri nj Profesor e tha: Jo njeriu e ka prejardhjen prej majmunit,Hoxha tha Majmuni e ka bishtin, Profesori tha gjat frkimit i hupi bishti e Hoxha ndrhyri e tha: Ky i jemi sa vjet u frku e u frku ekur nuk hupi.!

View user profile

lindaa41


Junior Member
Junior Member
hahahahahahahhahahaahah

View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum